dissabte, 15 d’agost del 2015

A escondidas


Que sol que s'està, a l'amagatall... Recordo la pel•lícula amb molta dolçor i una mica de nostàlgia. Parla de sentiments i experiències tan universals i intenses com el primer amor, una injecció de vida i sensacions desconegudes que et transformen de la nit al dia. 
Aquest film de Mikel Rueda ens fa pensar en aquelles persones que han entrat de sobte a la nostra vida i tenen la força de capgirar-ho tot. Sorprèn com un desconegut pot trobar-se,  en unes setmanes, al centre de la nostra existència.
En aquest cas es trobaran dos joves de 15 anys, l'Ibrahim i el Rafa, que a mesura que s'aniran coneixent, aniran descobrint nous sentiments que voldran viure intensament, però que hauran d'amagar. La pel•lícula retrata com és de difícil viure l'homosexualitat a l'adolescència, però ens parla també de l'amistat i de la història que hi ha al darrere de cada persona que viu al país relegada a l'ombra, per la seva condició d'immigrant. Perquè el títol no fa referència només a aquest amor jutjat, sinó també a la dramàtica situació del noi marroquí que fuig, desorientat, perquè en un parell de dies serà expulsat del país.
Crec que un dels encerts del film són els actors. El Germán Alcarazu i l'Adi Koukouh interpreten els dos protagonistes, i aconsegueixen emocionar i fer creíble la història. També em va encantar el Joseba Ugalde, el noi que interpreta el millor amic d'en Rafa, que irradia bondat i senzillesa.


Aquí teniu el tràiler:

   

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada